Van wieg tot graf

Uw mening doet er toe

SGW (Senioren Gemeente Wierden) is een samenwerkingsverband van drie ouderenbonden in de gemeente Wierden. KBO-Enter is een van de drie. Regelmatig hebben we gesprekken met de gemeente om aan te geven wat onze belangen zijn. Om alle ouderen van de gemeente Wierden hierbij te betrekken, hadden we op 26 januari 2023 een bijeenkomst in het Ontmoetingscentrum, Spoorstraat 7 te Wierden. Er werden enkele presentaties gegeven over veranderingen en woonvormen. Senioren konden hun wensen kenbaar maken.

Aanbieding namens de seniorenbonden van de gemeente Wierden

Alle wensen en opmerkingen zijn op een lijst gezet, die zijn 4 april 2023 aangeboden aan de burgemeester. Ria Broeze voorzitter van SGW gaf een toelichting. De burgermeester was er verheugd over dat dit van onderaf is gekomen en zegde toe dat de gemeente hiermee aan de slag gaat. Gemeente is nu aan zet.

Voor resultaat van de brainstormsessie kunt u pdf downloaden en bekijken. Klik op één van onderstaande afbeeldingen.

Klik hier om de presentatie “Van wieg tot graf” te downloaden.


 

In de Wiezer van 1 februari 2023 stond een verslag van deze bijeenkomst.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.