Veilig Verkeer

Woensdag 3 april, was er in het Trefpunt een voorlichtingsmiddag Veilig Verkeer.

Er was volop gelegenheid om vragen te stellen over verkeersituaties in Enter.

Er werd extra aandacht gevraagd voor Veilig verkeer cusrsussen. In het najaar wordt er weer een cusrus opgestart. Ter zijner tijd zullen er meer mededelingen hierover komen. Ook zal in de Wiezer een oproep worden geplaatst door Veilig Verkeer Nederland afd. Wierden-Enter.

Veilig mobiel blijven

Hoe ouder je wordt, hoe meer verkeerservaring je opdoet. Maar tegelijkertijd word je ook  kwetsbaarder in het verkeer. Raak je betrokken bij een ongeval, dan is het letsel vaak ernstiger dan bij een jonger persoon. Daarnaast worden we gemiddeld steeds ouder én blijven we langer zelfstandig deelnemen aan het verkeer.

Hoe zit het met de verkeersregels. Weet jij het nog precies? En ben je op de hoogte van de nieuwste verkeersregels en verkeersborden?

Op de website van Veilig Verkeer Nederland kun je interessante informatie lezen over veilig mobiel blijven voor 50 plussers. Naast allerlei tips vind je er ook een opfrisquiz, om je kennis van verkeer te testen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.