Kerst 2022

Bij de Krol

Op 10 december 2022 was er een gezellige kerstmiddag bij de Krol. Gelukkig konden we weer na lange tijd bij elkaar komen. Er werd dan ook druk met elkaar gepraat onder het genot van een hapje en een drankje.

Coenen entertainment

De middag werd opgeluisterd door een duo dat bestaat uit Michel Coenen uit Zetten (Betuwe) en Tejo Brouwer uit Hilversum. Herinneringen uit vervlogen tijden werden opgehaald en kerstliederen brachten ons in kerststemming.

Rabo projectenfonds

De voorzitter van KBO-Enter kwam met de plezierige mededeling dat we een bijdrage krijgen uit het projectenfonds van Rabo Rijssen-Enter. Hiermee kan een flink deel van de kosten van de middag worden betaald. Waarvoor onze hartelijke dank.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.