Twickel moestuin

Fietstocht moestuinen Twickel

Op 5 oktober 2022 was er een fietstocht naar Twickel. De tocht begon bij het Trefpunt, er was een goede opkomst. De tocht voerde onsĀ  door de mooie omgeving rond Delden. Zeker in deze tijd als de bladeren beginnen te verkeuren is het daar prachtig. Het doel van de fietstocht was de moestuin bij het kasteel Twickel. De moestuinen zijn gelegen naast de uitspanning Hoogspel. De tuin is geheel ommuurd.

Gerrit Spijker is werkzaam als vrijwilliger in de moestuin. Gerrit wachtte ons op bij de ingang en heeft ons rondgeleid. Het was interessant wat op te steken over de geschiedenis van Twickel en met name over de tuin van Twickel. Uiteraard kregen we uitleg over wat er heden ten dage groeit en bloeit in de tuin.

Klik hier of op bovenstaande afbeelding om meer te lezen over de moestuinen van Twickel.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.