Jaarvergadering

Verslag algemene ledenvergadering KBO-Enter.

De vergadering was op woensdag 31 augustus 2022 in het Trefpunt te Enter.

Agenda

  1. Opening.
  2. Notulen jaarvergadering 15 september 2021.
  3. Financieël verslag 2021.
  4. Verslag en verkiezing kascommissie.
  5. Bestuurlijke zaken.
  6. Terugblik activiteiten 2021.
  7. Activiteiten 2022.
  8. Rondvraag.
  9. Sluiting.

Aansluitend was er een gezellige middag met een gastoptreden van Jos Thomassen over spreekwoorden. Het was een leuke middag die we afsloten met een hapje en een drankje.

Klik hier op of op bovenstaande afbeelding om presentatie te lezen/downloaden. N.B. De presentatie is omgewerkt tot een verslag.

Zoete Koek

Via de toneelschool belandde Jos Thomasse in de journalistiek. In dat werk kwam hij met grote regelmaat amusante feiten en anekdotes tegen. Ze werden verzameld en op een goede dag ontstond het programma ‘Zoete Koek’.

Zoete Koek is een programma over taal, spreekwoorden en gezegden.

“Zoete Koek” lijkt te starten als een lezing maar blijkt een hilarische conference, waarin het publiek een belangrijke rol speelt.: een solo-cabaret-programma dat garant staat voor een avond of middag onbekommerd plezier. Beschaafd, het zou niet anders kunnen, onze taal moet je respecteren. Vol onverwachte ontwikkelingen, want spreekwoorden en gezegden hebben soms een verrassende herkomst maar leiden evengoed tot komische misverstanden. Verder leerzaam en ook nog gezond: hersengymnastiek houdt het brein lenig.

Het programma kreeg heel wat positieve recensies, dit is er een van: Jos Thomasse met de voorstelling “Zoete Koek”. De vertellingen werden als kralen aan een ketting geregen, want het ene sterke verhaal liep vloeiend over in het volgende.  Daarna kwamen we bij van het lachen met een drankje en een hartig hapje en werd er druk nagepraat. Het was een zeer geslaagde middag! KBO Losser.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.