Fietstocht 18 mei 2022

Op 18 mei 2002 hadden we onze jaarlijkse fietsdagtocht.

Nadat we ons verzameld hadden bij Trefpunt vertrokken we voor deze tocht. De eerste koffiestop is aan de Regge in Zuna. De koffie en koek werd gebracht door Truus. Het weer is fantastisch en iedereen is happy.

We houden een lunchpauze bij de pleisterplaats Barkel in Hoge Hexel. Hier werden we heel gastvrij onthaald. Het is een heel mooi rustpunt, waar we hebben rondgewandeld. Het bezoek aan een nagebouwd graf uit de prehistorie was de moeite waard.

Na de Barkel namen we een pauze op de Dakhorst om ons appeltje op te eten en te genieten van de prachtige natuur bij Enter. De laatste korte stop was bij zorgboerderij de Piet, maar daar was het te warm om op het terras te zitten. Dus zijn we snel doorgefietst naar het Trefpunt voor een borrel en gezellig napraten over een geslaagde fietsdag!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.