Kaartmarathon

Kruisjassen 19 maart 2022

Op 19 maart 2022 is er een kaartmarathon in het Trefpunt. Er kan dan de hele dag gekaart worden. U dient om 09.00 uur aanwezig te zijn, zodat er om 09.30 uur gestart kan worden. Om ongeveer 17.00 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Rond het middaguur is er een stamppottenbuffet.

Er is dit jaar gekozen voor deze locatie omdat door corona de oudejaars-kaartmarathondag op 30 december 2021 niet kon doorgaan. Sinds kort wordt er weer gevoetbald op zaterdag waardoor in verband met de drukte kruisjassen op die dag niet mogelijk is.

De kaartmarathondag wordt georganiseerd door de kaartcommissie SV Enter in samenwerking met de KBO-Enter. Het bestuur van de KBO-Enter vindt het prettig dat het dit jaar in het Trefpunt georganiseerd wordt, een vertrouwde plek voor de leden.

Op dit moment is nog niet bekend wat de inschrijfkosten zijn.

Wilt u meedoen dan moet u zich vooraf aanmelden. Dit kan via telefoonnummer 06-18400408.


This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.