Toekomstvisie Wierden

Onlangs heeft de gemeente Wierden een enquête gehouden onder haar inwoners, lees hier de stand van zaken en alles over informatiemarkten.

Onderstaand bericht is afkomstig van het projectteam Toekomstvisie van de gemeente Wierden, 23-10-2021. Bericht is geactualiseerd in verband met corona.

Informatiemarkten Toekomstvisie geannuleerd  wegens corona.

Praat u met ons mee over de Toekomstvisie?

Welke kant moet het op met de toekomst van de gemeente Wierden? Dat horen we graag van u! Meer dan 1100 inwoners hebben de enquête over de toekomstvisie van onze gemeente ingevuld. Een mooi aantal waar we erg blij mee zijn. De uitkomsten nemen we mee in de op te stellen toekomstvisie. Als de rapportage van de enquête gereed is dan plaatsen we deze op de website, naar verwachting voor 10 november. Ondertussen zetten we de volgende stap om input op te halen. We gaan graag in gesprek met onze inwoners over thema’s die belangrijk zijn voor de toekomst van de gemeente Wierden.

Hiervoor waren er op verschillende locaties informatiemarkten gepland. Vanwege corona zijn deze geannuleerd.

Aanmelden
Aanmelden voor de informatiemarkten is niet nodig.

Wat kunt u verwachten als u naar de informatiemarkt komt?
Ieder thema dat onderdeel uitmaakt van de toekomstvisie heeft een eigen stand/tafel. De thema’s die onderdeel uitmaken van de toekomstvisie zijn:

Buitengebied • Opwekking en gebruik van duurzame energie • Natuur, landschap en openbaar groen • Ondernemen en werken • Participatie • Sociale leven • Verkeer • Wonen.

Bij iedere stand/tafel heeft u de mogelijkheid in gesprek te gaan met een lid van de denktank en/of medewerker van de gemeente. U bent welkom om bij ieder thema langs te gaan, maar mag natuurlijk ook één thema uitkiezen.

U deelt zelf uw mening, idee of wens over een thema of u krijgt een vraag of stelling voorgelegd die afgeleid is van de uitkomst van de enquête. Het belangrijkste is dat, op welke wijze dan ook, u de ruimte heeft om vragen te stellen en ideeën mee te geven voor de toekomstvisie. Wat ons betreft kan het alle kanten op! Natuurlijk bieden wij u ook graag een kop koffie en/of drankje aan tijdens de informatiemarkt.

Coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs
Op basis van de huidige coronamaatregelen is een bezoek aan de informatiemarkten alleen mogelijk met een geldig coronatoegangsbewijs. Meer informatie over een geldig toegangsbewijs vindt u op de website van de Rijksoverheid. Vergeet u ook niet om uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Op www.wierden.nl/toekomstvisie vindt u aanvullende informatie over de toekomstvisie.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *