Vaccinatiestrategie

Wat is nu de vaccinatiestrategie?

Het kabinet heeft het advies van de Gezondheidsraad om kwetsbare ouderen voorrang te geven bij de start van de inentingscampagne tegen corona niet gevolgd. De beschikbaarheid van vaccins, de logistiek rond vaccins én door corona geveld personeel in de acute zorg waren aanleiding om het vaccinatieschema aan te passen. KBO-PCOB heeft op zich begrip voor deze wijziging, maar benadrukt dat kwetsbare (oudere) mensen die het hardst een vaccin nodig hebben niet uit het oog moeten worden verloren. Wij willen u graag inzicht geven in de coronavaccinatie strategie en de voorgenomen stappen.

Lees meer

Spreekuur over coronavaccin met Ted van Essen

De vaccins zijn er en de campagne om zoveel mogelijk mensen in te enten is gestart. Omdat er veel vragen leven over de vaccins, willen we u de mogelijkheid geven om deze ook persoonlijk te stellen aan voormalig huisarts en omroep MAX-dokter Ted van Essen. Op vrijdag 8 januari houdt hij om 13.00 uur digitaal spreekuur. U kunt alles vragen over het vaccin: de werking, hoe  het tot stand is gekomen, de bijwerkingen etc.

Meld u aan

Meest gestelde vragen

Het vaccineren is begonnen maar er zijn nog altijd veel vragen. We hebben de negen belangrijkste vragen voor u beantwoord.
Kijk of uw vraag er tussen staat of bezoek de campagnesite van de overheid,  www.coronavaccinatie.nl

Vraag en antwoord

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *